Het laatste Bakugan nieuws

Datum: Oktober 2010

De laatste Bakuday van dit jaar!

Op zaterdag 13 november a.s. zal de laatste Bakuday van dit jaar worden gehouden in Winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum! Het evenement vindt plaats van 11:00 – 15:00 uur. Kom kennismaken met het strategische spel Bakugan, leer nog meer slimme tips en trucs en doe mee aan de gratis toernooitjes die worden georganiseerd. Maak kans op een Nintendo Wii of een Ipod Shuffle en natuurlijk verschillende Bakugan producten! Bovendien ontvangen alle deelnemers een leuke attentie. Neem ook je eigen brawlers mee en kom op zaterdag 13 november a.s. tussen 11 uur en 15 uur naar Winkelcentrum Hilvertshof aan de Groest in Hilversum!


Datum: Augustus 2010

Bakuday in Hellendoorn groot succes!

Op donderdag 12 augustus vond in Avonturenpark Hellendoorn een Bakuday plaats. Deze was zeer succesvol! Heel veel kinderen kwamen langs en brachten hun eigen Bakugan brawlers mee en speelden tegen elkaar. De uiteindelijke finale bestond uit 20 personen en de winnaar won zelfs een Ipod. Uiteraard kreeg iedereen die die dag meedeed een Bakugan prijs mee naar huis.

Hou deze site in de gaten voor nieuwe evenementen!


Datum: Juli 2010

Kom ook naar de Bakuday in Avonturenpark Hellendoorn op
12 augustus van 11:00 – 15:00 uur!


Datum: Juli 2010

Rage Bakugan gaat het hele land door met

Om nog meer kinderen te interesseren voor Bakugan organiseert Upper Deck International deze zomer de Bakudays samen met Toys XL. In België vinden ze plaats bij Fun en Dreamland. Op verschillende locaties kun je gratis meedoen aan deze ‘Organised Play’ dagen, waar je onder begeleiding van echte Bakugan-experts alle fijne kneepjes van het spel kunt leren.

Als je mee wilt doen aan de Bakudays kun je je op de dag van het evenement inschrijven in de winkel. Er zijn geen kosten verbonden aan de Bakudays. Je kunt demonstraties bijwonen en kennis maken met het Bakugan spel en de producten. Ook worden er kleine toernooitjes georganiseerd. En voor iedereen is er een prijs! De Bakudays worden nog tot en met oktober georganiseerd
(kijk voor alle data en locaties onder ‘evenementen’).

In juni zijn de diverse Bakudays al druk bezocht. Veel kinderen hebben kennis kunnen maken met het Bakuganspel, of hebben mini toernooitjes tegen elkaar gespeeld met hun zelf meegebrachte brawlers.

De Bakudays zijn voor iedereen, of je nu een beginner bent of al heel lang speelt. Dus kom ook langs!Datum: 21 September 2009

Bakugan is in Nederland vanaf oktober 2009 verkrijgbaar bij:Wees de eerste met je eigen Bakugan!